De 3 mest populær par underbukser til mænd lige nu.


Hos Idé-forum er vi hele tiden på jagt efter de mest populære underbukser til mænd. Hos Intimo har vi fundet disse tre par moderigtige underbukser til mænd, som bliver revet væk. Så du skal skynde dig hvis du vil gøre et godt tilbud.

Bjørn Borg Trunks 3-pack lilla orang rødJBS Exclusive Microfiber TightsIceman Bello Tights 3-pack

Underbuskerne er beskrevet fra højre mod venstre.

Bjørn Borg Trunks 3-pack.

Bjørn Borg tager man aldrig fejl af – moderigtige og lækre underbukser. Pasform er som altid uovertruffen, da parret er lavet af bomuld og lidt lycra, så de sidder perfekt hele dagen. Farverne i denne 3-pack er lilla, orange og rød, som der er stor rift om, for tiden. Prisen er kun 399 kr. og du skal skynde dig, hvis du skal nå at købe et par. Klik på linket ovenfor at komme til tilbuddet.

>>> Se det store udvalg <<<

JBS Exclusive Microfiber Tights.

JBS – kvalitet! Din garanti for kvalitet og underbukser, som er lavet til mænd, som gerne vil have værdi for pengene. Dette eksklusive JBS par er lavet af microfiber, hvilket giver en tæt siddende pasform, som gør at de sidder perfekt hele dagen. For dette par skal du kun af med 149 kr. Skynd dig hvis du vil gøre et godt tilbud.

Iceman Bello Tights 3-pack.

Det bedste tilbud har vi gemt til sidst. Denne 3-pack Iceman tights koster kun 199 kr, så klik på linket oven for, før det er udsolgt. Parret er lavet af bomuld, hvilket sikre at de ikke kravler op i løbet af dagen.  De har en flot detalje med den sorte brede elastik, med påtrykt logo.

Hvis du kender til andre gode tilbud, så er du velkommen til at skrive en kommentar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1 Comment

 1. Mads

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ide-forum.dk/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Mine yndlings underbukser er JBS tights, de sidder perfekt, og er i god kvalitet, og så til en pris hvor alle kan være med.

  Men ellers laver kan jeg også anbefale Hugo Boss, som lideles laver rigtig godt undertøj som kan bruges af alle mænd!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.