Anderledes og frækt undertøj til manden der vil prøve noget nyt


Idé-forum har været fordi net-shoppen Intimo for at finde inspiration til noget anderledes og frækt undertøj til manden der vil prøve noget nyt. Vi fandt 3 par frække g-streng til mænd, som vi synes mænd skulle prøve. G-streng har en perfekt pasform, hvis manden har et par stramme jeans på, og ikke ønsker at undertøjet skal ses. Eller hvis han gerne vil fremhæve sin sexede side af sig selv.

Emporio  Armini g-streng Calvin Klein g-streng Bruno Banani g-streng

G-streng er perfekt om sommeren når temperaturen stiger og man ønsker at have noget lettere tøj på. Undertøjet er også perfekt til manden der vil prøve noget nyt. Plus at prisen er til at betale sig fra, hvilket gør at det også er en fræk gaveide til ham.

Vi kommer her med en kort gennemgang, så er du velkommen til at klikke på linket oven over for at se hele udvalget hos Intimo.

Emporio Armini g-streng

Dette par Emporio Armini g-streng er lavet i stræk bomuld, så de holder pasformen hele dagen. Og de skiller sig ud fra mængde ved at være asfaltfarvet og påsat en grøn elastik med stort logo. Og prisen er kun 199 kr. hvilket er billigt for et par mærkevare underbukser.

Calvin Klein g-streng

Calvin Klein’s g-streng er lavet, så manden føler mere frihed end trusser til mænd og tights. Parret er lavet i stræk bomuld, så de ikke ”ruller” og sætter sig ubehageligt i løbet af dagen. Stylen er sort med sort elastik, med hvis logo. Prisen for dette behagelige par er kun 169 kr. Så hvad venter du på, de skal prøves.

Bruno Banani g-streng

Bruno Banani’s bud på en g-streng ligner til forveksling trusser til mænd. Parret er udført i mikrofibre, hvilket gør at de sidder som de skal hele dagen. G-streng er sort med sort elastik med diskret logo på midten.  Parret er den billigste af de tre udvalgte og koster kun 149 kr.

Ide-forum håber at du har fået lidt inspiration til g-streng. Du er velkommen til at komme med kommentar eller ideer nedenunder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (12 votes cast)
Anderledes og frækt undertøj til manden der vil prøve noget nyt, 4.3 out of 5 based on 12 ratings

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.