Hvad går du med – boxershorts, tights, trunks?


Boxershorts, tights, trunks – hvilken model har du på? Hvorfor spørger jeg? Fordi mange ikke kender forskellen på de forskellige modeller. Hvilket man godt kan forstå, da der er rigtig mange forskellige slags at vælge imellem.

Herunder kan du se hvad der ligger bag de forskellige modeller, så du ved hvad du skal gå efter næste gang du skal ud og shoppe herreundertøj. Og eventuelt lidt inspiration, hvis du har lyst til at prøve noget nyt.

Boxershorts

Pasformen er ofte som et par shorts og meget løse, så de ikke strammer nogen steder. Dette giver en stor bevægelses frihed, hvilket betyder at de ideel at have på under et per løst siddende bukser, så pæne bukser til et jakkesæt eller når du skal på arbejde. Desværre betyder dette også, at de ikke har nogen genital støtte, hvilket gør at de ikke er egnede til fysisk aktivitet.  Benlængden svarer til at de går ned midt på låret, tilsvarende et par shorts ville have gjort. De fås dog i forskellige længder, så du ønsker en kortere model er det muligt. Lænden kan variere fra 10-20 cm. Boxershorts er tit udstyret men en gylp. I dag er der ingen som bruger den, så den er kun lavet for detaljens skyld, for at gøre dem lidt mere smarte.

Tights

En af de mest brugte pasformer, man kan sige at det er den gyldne middelvej imellem boxershorts og trusser til mænd. Modellen er som et par boxershorts og selve pasformen er stram som trusser til mænd. Den største fordel er at de giver genital støtte, hvilket gør dem vel egnet til fysisk aktivitet. Især hvis de også er lavet af sved transporterende stof. Deres tætte pasform, gør også at de fungerer godt sammen med de fleste benklæder.

Fordi de sidder tæt på kroppen, former tights også lidt, så taljen virker lidt slankere. Og mænd pas på – mange kvinder kan godt lige, at have dem på en afslappende dag. Så du får dem ikke i fred, så er du advaret.

>>> Se det store udvalg <<<

Trunks

Trunks er næsten det sammen som tights. Den eneste forskel er at benlængden er kortere og taljen lavere.

Underbukser med korte ben

For den nyere generation er det sikker et ukendt begreb. Underbukser med korte ben det samme, som alle kalder for tights i dag. Udstyret med en gylp, som faktisk kunne bruges til dens formål. I dag er gylp blot en detalje, da næsten inden bruger den. Moddel er ofte lavet af ren bomuld.

Trusser til mænd

Standard trusser til mænd, sidder ved taljen. Men fås også i: Mid-rise som sidder ca. 3 cm under navlen og low-rise er ca. 8 cm under navlen. Mid-rise og low-rise er gode sammen med et par lavtaljede jeans, hvis du ikke ønsker at andre skal hvilke underbukser du har på. De har ingen ”ben” og den bedste støtte til de genitale dele. Modellen egner sig til alle slags beklæder.

Tanga

Ligner meget trusser til mænd. Kendetegnet ved tanga er at sidde på bene næsten er blottet, men numsen stadig er dækket. En mellem imellem trusser til mænd og en g-streng til mænd. Er gode at have på, hvis du ønsker en ”usynlig” fornemmelse.

G-streng til mænd

G-streng til mænd behøver hvis ikke en nærmere introduktion. Meget få mænd bruger disse, da de kan være generende ved fysisk aktivitet, her anbefaledes en jockstrap i stedet for.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 Comments

 1. Mads

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ide-forum.dk/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Trunks tights, boxershorts findes i mange forskellige afskygninger, og det er meget forskelligt, hvordan de forskellige mærker skelner mellem de forskellige modeller. Men synes denne beskrivelse er den mest korrekt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reply
 2. Torben

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ide-forum.dk/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Ingen af delene. Jeg går kun i underbukser. Det som blir kaldt trusser i dag. Jeg kan bedst lide dem med en tynd elastik, de blir oftest kaldt mini trusser. De sidder hvor de skal og ruller sig ikke sammen når man skal ha stramme bukser på og så er de behagelige. Jeg køber gennem mit arbejde hvor jeg akn få Niels Mikkelsen mini trusser med 40% rabat hvis jeg køber min 10 par. De er rigtig gode og i god kvalitet. Vh Torben

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.