Herreundertøjs mærker

JBS undertøj

JBS er en af de meste kendte danske mærker inden for herreundertøj. Dette skyldes nok at dens historie strækker sig tilbage til 1939, hvor virksomheden startede. Og at JBS flere gange har lavet reklame kampagner, som har skabt en masse gratis medie omtale – godt som negativt.  Men stadig så er brandet JBS blev slået ind i folk bevidsthed. Kvalitet har også altid været et nøgleord for dem. Og udvalget i deres sortiment er meget bredt. Både klassik og moderne. Plus at alle generationer kan finde noget til deres smag.  Inden for sortiment findes også andet end herreundertøj, eksempelvis strømper, badetøj, badekåbe.

Jack & Jones undertøj

Mærket er mindre kendt inde for herreundertøj alene. De er mest kendt for deres jeans.  Jack & Jones er en del af sortimentet hos tøjkoncernen Bestseller.   Jack & Jones er mest henvendt til fyre imellem 18 og 30 år. Stilen for Jack & Jones er casual wear eller i daglig tale moderne og afslappet.

Calvin Klein undertøj

Er en af de store mærker på markedet og er amerikansk. Calvin Klein er altid blevet markedsført som noget eksklusivt til mænd og den hører også til i den dyre ende af prisskalaen inde for herreundertøj. Inden for sortimentet er det både undertøj til hverdagsbrug (basic) og mere pikante modeller til de mænd som gerne vil skille sig ud fra mængden. Mærket er også kendt for sine parfumer og badetøj.  Calvin Klein henvender sig også til kvinder, med blandet smykker og makeup.

Emporio Armani undertøj

Emporio Armani er af de helt store mærker på markedet. De har fået David Beckham til at smide tøjet og vise deres undertøj frem.  Mærket er italiensk elegant design. Deres sortiment inden for herreundertøj spænder inde for hele skalaen af stilarter. Lige fra trusser til G-streng og  jockstraps. De ligeledes herreundertøj til både hverdags brug(basic) og pikante modeller. Emporio Armani har også en del undermærker, da det er meget mere end bare herreundertøj.  Det er også møbler, kosmetik, livsstilsprodukter, hoteller mm.

C-IN2 undertøj

C-IN2 er en af de nyrer mærker på markedet og mest kendt i USA, men er begyndt at kunne fås andres steder i verden. De udmærker sig ved at være et niche design inden inde for frækt herreundertøj. Hvis man er til et anderledes mærker er C-IN2 helt sikkert noget der skal prøves. Blandet andet hvis man er til Jockstrap og G-streng. De har dog også gængse pasformer som boxershorts og trusse. Og hvis man ikke er til det pikante, har de også hverdags herreundertøj (Basic). Prisen er midt skal i skalaen inde for herreundertøj.

Andre artikler der kunne have interesse:

Sorte klassiske tights fra Bjørn Borg 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.