Et par JBS tights tak

Der findes i dag mange typer af herreundertøj og endnu flere mærker, så alt efter hvad du ønsker, er det godt at læse lidt om de forskellige mærkers kvalitet og hvor henne i verden de kommer fra. Vil du have dansk kvalitet, der har en meget god pasform, kommer du ikke uden om JBS og slet ikke et eller flere par JBS tights.

Den gode historie

Det hele startede i 1939 da Jens Bjerg Sørensen – JBS er initialerne for denne herre – drog ind til Herning og begyndte at lave undertøj. Herefter har det taget fart og der er kommet flere forskellige designlinjer til, som også inkluderer JBS Tights, der helt klart er en af de mest populære serier af herreundertøj fra JBS.

I dag har virksomheden godt 300 ansatte og står meget stærkt i Danmark og resten af norden, der er både de klassiske kollektioner og de mere moderne, hvor der er mulighed for at få tights med sjove og anderledes tryk på. Det giver både mænd og kvinder et stort udvalg af undertøj, hvor pasform og kvalitet er 2 af kernepunkterne for undertøjet.

Vælg JBS Tights fordi

Der er helt sikkert flere grunde til at vælge JBS Tights, da der er 4 helt unikke punkter dette herreundertøj bliver lavet efter. Det er komfort, kvalitet, innovation og individualitet – hvilket blandt andet kommer til udtryk ved en rigtig god pasform, der hele tiden kommer nye tryk og nye produkter til, kvaliteten er uomtvistelig god og individualiteten kommer til udtryk ved de mange forskellige tryk og modeller, der findes.

For dig betyder det, at du altid har mulighed for at finde JBS Tights, der passer dig godt, du kan altid finde nogle, der matcher resten af tøjstilen, du får mulighed for at udtrykke din helt egen stil og du får en kvalitet, der gør at JBS tights holder i lang tid.

Det er på nettet det sker

Der er flere grunde til at købe JBS tights på nettet – du finder det største udvalg her, du har mulighed for at bestille dem, når du har tiden til det, du skal nemlig ikke tænke på lukketider og ofte er prisen også billigere end i de fysiske butikker. Er du ikke kommet i gang endnu, kan du jo passende finde dine første par JBS tights i dag.

Dit valg af JBS tights

Hvorfor vælger du selv JBS, hvorfor er det dit mærke og hvor husker du JBS fra – bare kom frem med det – lige her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.