Sådan finder du billige underbukser i en god kvalitet


Billigt, får de fleste til at tænke på discount eller dårlig kvalitet. Således behøves det ikke altid at hænge sammen. Det er skam muligt at købe discount undertøj til herrer i en ordentlig kvalitet. Inden for de etablerede mærker er det ligeledes muligt at finde billigt undertøj. Og der er mulighed for et godt køb både på nettet og de alm. tøjforretninger og supermarkedskæder.

Mærke undertøj – er det ikke dyrt?

Hvis mærker, som Emporio Armani, Calvin Klein eller Dolce & Gabbana, bliver nævnt tænker de fleste at det er alt for dyrt. De vil ikke ofre, hvad det koster for mærkevarer. Men sådan behøves det ikke at være. De fleste af de etablerede modehuse har ofte et undermærke, i samme kvalitet som den nyeste kollektion. Undermærkerne går ofte under ”Basic” – daglig dagsbrug, ”core cotten” eller lignende. Moddellerne er super til dagligdags brug, hvor der ikke er andre er andre der ser hvad man har på under bukserne. Hvis du alligevel smider dine jeans, er det jo et mærke du har på. Pris er så de de fleste kan finde penge i det i deres budget. Det er kun ”hovedmærket”, de beskytter som noget eksklusivt, ved at holde prisen oppe indtil næste kollektion.

>>> Se det store udvalg <<<

Billige mærker inden for herreundertøj

Billige underbukser kan du også gå hen i Kvickly eller Bilka og købe. Her finder du for eksempel Sloggi og Marathon. Marathon er et eksempel på et undermærke fra firmaet JBS.  Prisen ligger i den lave ende inden for herre undertøj og kvaliteten er udemærket til prisen.  Sloggi er et andet godt eksempel på et billigt mærke til en udemærket pris. Plus at Sloggi også har alle de gængse pasformer inde for underbukser.  Så om du er til tights, boksershorts eller trusser til mænd, så finder du helt sikkert noget der passer dig.

Uden mærke, følger kvaliteten med?

Hvis du går ned i Netto, Fakta, Rema 1000 eller en anden discount forretning finder du også billige underbukser, som er del af deres faste sortiment. Disse fås ofte i farverne hvid eller sort og i sjældne tilfælde en anden farve. Og udvalget i pasformer, er ofte begrænset til boksershorts eller tights. Prisen er meget fordelagtig. Du kan være helt sikker på den ligger i den billige ende af skalaen. Og det er yderst sjældent at de billige underbukser kommer på tilbud, med mindre forretningen skal have skiftet deres beskedne sortiment. Kvaliteten er ikke den bedste, fordi der ikke er noget mærke at referere til.

Steder hvor du kan købe billige underbukser.

Kort sagt, hvis du er ligeglad med kvaliteten på dine underbukser, så gå i den nærmeste discount forretning og køb dit undertøj der.  Hvis du gerne vil have kvalitet, men stadig billige underbukser, så gå i supermarker som Bilka, Kvickly og Føtex. Har finder du de billige mærker som Marathon og Olympia. hvis du gerne vil have mærkevarer, så hold øje med supermarkedernes tilbudsaviser, det sker at de en gang imellem får en rest parti af Bjørn Borg eller Dolce & Gabbana på tilbud.

Flere tips og tricks til at finde billigt undertøj

Dine erfaringer

Har du nogen erfaringer med billige underbukser eller andre gode råd på hjertet. Så skriver en kommentar til artiklen og del den med andre. Du er også velkommen med ris eller ros. Go shopping.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

3 Comments

 1. Mads jensen

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ide-forum.dk/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Tak for en informations rig artikel. Vidste ikke der var så mange muligheder for at købe mærkevarer undertøj til mænd billigt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 2 votes)
  Reply
 2. Johan Munch

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ide-forum.dk/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Jeg er helt enig med skribenten. Har i mange år købt mine trusser i en af de store supermarkedskæder, og min favorit er Olympia mini slip. De er i meget bedre kvalitet end eks. Nettos eller Rema 1000s. Olympia er jo ejet af JBS, og der er faktisk ikke stor forskel på Olympias mini slip og JBSs. Dog fås JBSs mini slip i flere farver bl.a. lyseblå og rød. Dem har jeg også været heldig at finde til en god pris på nettet, ca. 40-45 kr pr. par.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Reply
 3. Mads

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ide-forum.dk/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Som fagmand ved jeg der er forskel, på Olympia og JBS kvalitetsmæssigt men det er korrekt at det er JBS som producere Olympia for Bilka og Føtex.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.