Sorte klassiske tights fra Bjørn Borg


sorte_tightsHvis der er noget vores svenske naboer kan finde ud, så er det at lave kvalitets undertøj. Vi her fundet en 2-pack med sorte klassiske tights fra Bjørn Borg. Tidløst design som aldrig går af mode.

>>> Gå til tilbudet <<<

Modeller kan bruges under alle slags bukser, da den er lavet af stræk bomuld, som ikke kryber op i løbet af dagen. Hvilket gør dette par virkelig behagelig at have på. Lig mærke til detaljen med at Bjørn Borg er skrevet diskret i elastik kanten.

Prisen for disse lækre sorte tights er kun 349 kr. Og lig mærke at dette er en 2-pack, hvilket gør det til et attraktiv tilbud. Brug linket ovenfor for at gøre brug af tilbuddet.

Vedligehold af dine sorte klassiske tights Bjørn Borg

Først gang du vasker dine kvalitets underbukser, bør det være for sig selv, da de kan indeholde ligt rest farve. Derefter sammen med dine mørke underbukser ved 40 grader. Og for at være sikker på at de beholder den flotte sorte farve, kan det anbefales at bruge et vaskemiddel til mørke textiler.

Hvor køber du selv kvalitets undertøj til billige penge? Eller har du ris eller ros til artiklen er du velkommen til at skrive en kommentar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.