Tips og tricks til at finde billigt undertøj (mærkevarer)

Hvem elsker ikke at tage ud og shoppe og forkæle sig selv? Købe nyt undertøj til sin garderobe. Og det skal helst være af god kvalitet og ens yndlings mærke. JBS undertøj, Bjørn Borg, Calvin Klein og Dolce & Gabbana bare for at nævne et par stykker af de dyre mærker, som de fleste kender. Desværre er det ikke altid vi har råd til at betale den fulde pris. Hvorfor også gøre det, når det er muligt at få de gode mærker og den lækre kvalitet med op til 80 % rabat. Det kan faktisk lade sig gøre. Artiklen giver et lille overblik over nogle de mange muligheder du, som forbruger har for at gøre et godt kup og finde billigt undertøj.

Outlet messer

Hvis du som forbruger virkelig gerne vil spare penge, skal du prøve en oulet messe. Koncept er masser af tøj til billige penge. Her det ofte de store tøj kæder, Tøjeksperten, Jack & Jones, Intersport osv. som ønsker at få tømt deres vare lager inden næste kollektion, som er til stede. De store mærker, som Emporio Armani, JBS, Hugo Boss er ligeledes repræsenteret. Da det er de seneste kollektioner de har med, skal man holde sig for øje at udvalget er assorteret både i udvalg og pasform. Oftest er alle de gængse pasformer med, som tights, boxershorts og trusser til mænd. Og hvis man er heldig kan man spare helt til 80 % på ens yndlings mærke. Så der er gode muligheder for at finde billigt undertøj til mænd.

En af de meste kendte outlet messer vest for Storebælt er i MCH (Messe center Herning), hvor der er outlet messe i foråret og efteråret. Ellers det bare at holde øje med den lokale ugeavis og se hvornår der kommer en i nærhed af dig. Ellers kan man gå ind på Google og søge efter ”outlet messe” + det område, hvor du bor. De fleste outlet messer har deres egen hjemmeside.

Hvis du kender en god messe, så skriv en kommentar og lad andre få glæde af det.

Tilbud i stormagasiner

Stormagasiner som Magasin og Salling er ligeledes gode sted at kigge efter billigt undertøj. De er kendt for at have de dyre mærker som Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, er en fast del af deres sortiment. Hold øje med hvornår de har tilbuds kampagner, så du ved hvornår muligheden er tilstede for billigt undertøj.

Restpartier i varerhuse som Bilka og Føtex er en god mulighed for at finde billigt undertøj.

Når det gælder varehuse som Bilka og Føtex er det en god ide at holde med deres tilbudsaviser. Fordi de ofte opkøber rest partier af mærke undertøj som Bjørn Borg, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, og sælger det til nedsat pris. Ofte er det assorterede pasformer, farver og størrelser. Tag chancen det kunne være at du fandt dine yndlings underbukser.

Tilmeld nyhedsbreve på online forretninger

Hvis du ikke har noget imod at modtage reklame mail i din mail boks, så tilmed dig nyheds mail fra forretninger på nettet. Så ved du altid, hvornår de har tilbud. Ofte har de også en kategori på deres side med tilbud, hvor der er mulighed for at finde billigt undertøj.

Gode råd til at finde boxershorts tilbud.

Dine guldkorn til at finde billigt undertøj

Hvor finder du selv gode tilbud? Kender du en god outlet messe? Så del det med de andre læsere, så flere kan få glæde af det gode tilbud.

Andre artikler der kunne have din interesse:

 Verdens lækreste underbukser hedder AussieBum

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1 Comment

 1. Johan Munch

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ide-forum.dk/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Jeg plejer at købe mine trusser på tilbud i Føtex eller Bilka. Normalt koster min favorit, Olympia mini slip, 50kr pr par, men på tilbud kan man være heldig at få 3 par for 100kr.
  Jeg har også været heldig når butikker skulle lukke, senest da Føtex på Kirkegaardsvej lukkede. Der købte jeg 6 par mini slip til 120kr, altså under halv pris.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.