Ure til mænd fra Lexell – Et ur med rigtige sten

Historien bag Lexell ure

Lexell ure er en blanding af sten og rustfrit stål. Ideen er opstået hos nogle unge amerikanske iværksættere, der ville lave et ur der endnu ikke fandtes på markedet og skulle repræsentere det de stod for.

Finansieringen fik de igennem Kickstarter.com.

I dag bliver lexell urene solgt forskellige steder i verdenen og de amerikanske gutter, har haft stor succes og har fået fantastiske anmeldelse for deres idé. I Danmark er det den danske webshop Timebay.dk der forhandler lexell urene.

Lidt om uret med rigtige sten

Lexell ure

Uret blander som sagt rigtige sten og rustfrit stål, man kan få uret i tre forskellige stensorter, kvartsit sten, granitsten og skifer sten. Kvaliteten på uret må også betegnes i den pæne ende af kvalitets ure, da urværket er af japanske Miyota Citizen der også står bag et andet ur-brand Citizen. Det er muligt at justere uret med det rette værkstøj, så det passer perfekt til ens håndled.

Prisen ligger i den forholdsvis lave ende, når det kommer til ure. Prisen er 1995kr og for de penge får man et unikt ur med en fantastisk historie og mange flotte detaljer, derudover er det et langtidsholdbart ur der ikke bare går i stykker sådan lige. Et fantastisk ur til manden der vil have noget unikt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.